Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, Ramazan Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezini ziyaret etti.

CHP Genel Merkez binasına Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaretler devam ediyor. Bu çerçevede MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz başkanlığındaki MHP heyetini, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka başkanlığındaki heyet karşıladı.

“Belediyelerimiz üzerinden herkese hizmet vermeye devam ederek çalışmalarımızı yürüteceğiz”

Nazlıaka, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminde büyük Türkiye ittifakını kurmak istediklerini belirterek, “Her siyasi partiden, her görüşten yurttaşımız var. Her birine karşı sorumluluk duyuyoruz. Bakış açımız her zaman şu oldu; kim milli maçı kazandığımızda duygulanıyorsa, kim Filenin Sultanları bir galibiyet elde ettiğinde onurlanıyorsa, kim kırmızı beyaz bayrağımızı gördüğünde o bayrağın altında görünmenin onurunu yaşıyorsa herkes Türkiye ittifakının bir parçasıdır. Dolayısıyla, bundan sonraki süreç içerisinde de bize oy veren, vermeyen her kim varsa onlarla halkın ittifakını kurarak, belediyelerimiz üzerinden herkese hizmet vermeye devam ederek çalışmalarımızı yürüteceğiz” ifadelerini kullandı.

Ankara’da binanın girişindeki bakkalda çıkan yangın paniğe neden oldu Ankara’da binanın girişindeki bakkalda çıkan yangın paniğe neden oldu

“Özgür Özel’in seçim sonrası yapmış olduğu değerlendirmeleri çok anlamlı ve kıymetli buluyoruz”

"Umut ederim ki sizinle ittifak edenler de sizin hissiyatınıza katılırlar" diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ise, "Ortak paydamız ülkemizin birliği, bütünlüğü ve düzeni. Bizim bu konularda ne kadar hassas olduğumuzu tüm millet biliyor. Bunun yanı sıra Özgür Özel’in seçim sonrası yapmış olduğu değerlendirmeleri çok anlamlı ve kıymetli buluyoruz. Biraz da espri olsun. İlk defa bu seçimde CHP’nin aldığı neticeler sonrası ‘tek adam rejimi’ değerlendirmelerini duymadık veya ‘trafolara kediler girdi’ gibi durumlar olmadı. Seçimlerin çok fazla insanımızın mağdur olmadan sonuçlanmış olması da son derece önemliydi" ifadelerini kullandı.

“Ülkenin birlik ve beraberliğini tehdit altına alacak gelişmelere hep birlikte karşı durmalıyız”

MHP olarak kırmızı çizgilerinin belli olduğunu ifade eden Sadir Durmaz, “Biz bayrak yere düşmesin, ezan susmasın diye mücadele eden bir siyasi partiyiz. O yüzden Türkiye ekonomide ilk defa birtakım sıkıntılar yaşıyor değil. Geçmişte de zaman zaman sıkıntılarımız oldu. Ekonomideki sıkıntılar bugün olur, yarın alınan birtakım tedbirlerle daha rahat bir zemine kavuşur ama Allah korusun ülkenin birlik ve beraberliğini tehdit altına alacak gelişmelere hep birlikte karşı durmalıyız” dedi.

“Sizin hassasiyetiniz bizim hassasiyetimiz”

Durmaz’ın bu sözleri üzerine ise Nazlıaka, "Sizin hassasiyetiniz bizim hassasiyetimiz" diyerek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk hem ülkemizin hem de partimizin kurucusu. Dolayısıyla ortak değerlerde zaten birleşiyoruz, buluşuyoruz” şeklinde konuştu.