Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “MHP yönetimi büyük bir titizlikle ne kadar gerçek vatan evladı, ülkücü var ise ihraç ederek partinin dışına itmiştir” dedi.
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada MHP’yi eleştirdi. Yılmaz, "MHP yönetimi büyük bir titizlikle ne kadar gerçek vatan evladı, ülkücü var ise ihraç ederek partinin dışına itmiştir. Gerçek ülkücüler MHP dışında sersefildir. Eğer Bahçeli gerçek ülkücülere kapıyı kapatmasaydı şimdi bu ülkede MHP iktidarı vardı" dedi.
“MHP İKTİDAR OLMAK YERİNE BAHÇELİ’NİN NASIL GENEL BAŞKAN KALACAĞI İLE MEŞGULDÜR”
Ahmet Reyiz Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:
“MHP’de her zaman kırmızı çizgi ve birinci gündem maddesi Devlet Bahçeli’nin mutlak egemenliği ve onun nasıl genel başkan kalacağı konusu olmuştur. Tabanın da delegenin de MHP içerisinde vekillik yapanların da bu Bahçeli korkusu son bulmadıkça bu memleket iflah olmaz.”
“HÜKÜMET HAYIRLI OLSUN. DENGELİ BİR KABİNE”
Yılmaz kurulan geçici hükümetle ilgili de, “Geçici de olsa memleketimizde bir hükümetin kurulmuş olması son derece önemlidir. Bu manada bu geçici hükümetin milletimize hayırlı olmasını dilerim. Bakıldığında gayet dengeli bir kabine görünümü var. Başarılı olmaları milletimiz adına hayırdır” diye konuştu.