Adana’da yaptıkları projelerle adından söz ettiren Bakız İnşaat, kenti taçlandırmaya devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği’nden Başkan Aras’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği’nden Başkan Aras’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

Kentin en önde gelen inşaat firmalarından Bakız İnşaat, uzun yıllardır şehre değer katan projeleriyle adından söz ettiriyor. Firma, projelerinde inşaat ve yapı malzemelerinin kalitesi kadar doğaya da son derece önem veriyor. Turgay Canver ve Begüm Canver’in sahibi olduğu Bakız İnşaat, geliştirdiği projeler ile ulusal ve uluslararası gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atmaya devam ediyor.

İhlas Haber Ajansı’na konuşan Nadir Turgay Canver, "Mevcut ekonomi yönetimine güvenimiz tamdır her zaman daha ileriye bakış açımızla ilerlemekteyiz. Bundan sonraki bütün projelerimizde de aynı vizyonda durmadan yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Begüm Canver ise kenti taçlandıran özel projeler yaptıklarını söyledi. Canver, “Modern mimariyi yenilikçi bakış açımız ile birleştiriyoruz. Projelerimizi inovasyon odaklı sağlarken benzersiz bir hayat da vadediyoruz. Bundan sonraki bütün projelerimizde de bu bakış açımız olacaktır” ifadelerini kullandı.