Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ile muhtarların katıldığı törende bir konuşma yapan Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mustafa Erbaş Rize Muhtarlar Federasyonu’nun yenilenen merkezinin açılışına katıldı. Başkan Kasap, muhtarlarla bir araya gelerek 19 Ekim muhtarlar günlerini de kutladı. Açılışta Muhtarlar Federasyonu Başkan Mustafa Erbaş “550 muhtarı temsilen, 13 Muhtar Derneği ile 2013 yılında federasyonu kurduk. Yenilenen binamızla muhtarlarımıza hizmetimiz devam edecek” dedi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap “Muhtarlarımız olmazsa hizmetleri yerine ulaştırmak daha zor olurdu. Cumhurbaşkanımızın muhtarlara gösterdiği özeni örnek alarak muhtarlarımıza desteğimiz devam edecek “dedi.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş” Demokrasinin ilk kademe temsilcileri olan köy ve mahalle muhtarlarının Rize’de organize olarak dernek ve federasyon çatısı altında buluşması çok güzel. Muhtarlarda yükselen bir trend var, muhtarlara ilgi her geçen gün artıyor.” Dedi.

Brilikte gerçekleştirilen açılışın ardından Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mustafa Erbaş Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a desteklerinden dolayı plaket takdim etti.