Ülkemizin aydınlık geleceğinin güvencesi olan sevgili yavrularımızın, milli ve manevi değerlerimize bağlı, dünya gerçeklerini yorumlayabilecek bilgi, birikim ve özgüvenle yoğrulmuş nesiller olarak yetişmeleri ülkemizin geleceğine yapılmış en büyük yatırımdır. Bu önemli görevi gerçekleştiren tüm eğitim-öğretim çalışanlarına okulların açılmasıyla başlayacak olan yeni dönemde kolaylıklar diliyorum.

Sevgili Çocuklar

Dersleriniz için göstereceğiniz ilgi ve çalışma azmi sizi başarıya götürecektir. Bu başarı da geleceğe emin adımlarla ilerlemenizi sağlayacaktır. Sizlerin bilgi üreten ve değerlendiren, bilimsel, teknolojik ve kültürel gelişmelere açık bireyler olarak yetişmeniz büyük bir önem taşımaktadır. Bu anlamda okulda sizlere verilenleri ‘‘oku, düşün, uygula, neticelendir.’’ anlayışıyla en iyi şekilde kullanacağınıza inanıyorum.

2018-2019 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, öğretim elemanlarımıza, velilerimize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."