Baba Kerim serbest meslek, Anne Canan ise Çaykur’da çalışarak geçimlerini sağlıyor. 9 yıl önce hayatlarını birleştiren çift, ilk oğullarına “Ege” İkinci oğullarına ise Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı çok sevdikleri için “Reşat” adını verdi.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın kendilerini ziyaret etmesi karşısında çok mutlu olduklarını ifade eden anne Canan Çakır Şafak, “çocuğumuza verdiğimiz isim çok güzel oldu. Allah Başkanımızdan razı olsun. Bizi ziyaret etti. Çok mutlu olduk” dedi.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Doğum yapan kadınların ilk ihtiyacı ve yeni hayata gözlerini açmış olan çocuklarımızın, bebeklerimizin ilk ihtiyacını karşılamak için 2015 yılı Haziran ayından bu yana hoş geldin bebek adıyla bir set takdim ediyoruz. Belediye ekiplerimiz ve Eşim Anneleri ziyaret ediyor. Yeni dünyaya gözlerini açan yavrularımıza bir hediye takdimimiz oluyor. Ailenin ilk ihtiyacını sağlamış oluyoruz. “Reşat” bebek de bu senenin ilk doğanları arasında Allah, bu yavruyu İslam fidanlığında biten güzel bir fidan olarak büyütsün, İslami hayatta ebedi ve sabit kılsın. Anneli Babalı büyüsün inşallah dedi.