Bu hafta eğitim-öğretime başlayan öğrencilere, öğretmenlere ve velilere yönelik olarak mesaj yayımlayan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap, yeni eğitim ve öğretim yılının eğitim camiası başta olmak üzere bütün ülkemize hayırlı olması dileğinde bulunarak, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Görev ve hizmetlerin yanı sıra eğitim, kültür-sanat ve sosyal faaliyetlere büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap, yayımladığı mesajında şunları dile getirdi:

“2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına başlayacak olmanın gururunu, sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın, çağın gereklerine göre yetiştirilmesi hususu, toplum olarak en fazla önem verilmesi gereken konudur. İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye'nin yolu da eğitimden geçmektedir.

Yeni eğitim-öğretim yılının, başta öğrenci ve öğretmenlerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, çocuklarımızdan hiçbir fedakârlığı esirgemeyen, her zaman onların yanında yer alan ailelerini, öğretmenlerini kutluyor, sevgili çocuklarımıza, gençlerimize başarılar diliyorum.”