Rize Belediyesine bağlı Müdürlüklerde görevli olan personel arasından oluşturulan takımların katıldığı turnuva, 4 Mayısda başlayarak 8 Nisan tarihinde son buldu. Toplamda 13 takımın katılım sağladığı futbol turnuvası 3 grup arasında gerçekleştirildi. Yaklaşık bir ay süren turnuvada 2 takım finale kalarak final maçı oynadı.

Rize Belediye Başkan Yardımcısı Sultan Yılmaz’ın da izleyiciler arasında yerini aldığı turnuvada ilk olarak 3.’lük için İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Zorlu geçen mücadele sonucunda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğünü 5-4 mağlup ederek 3.’lüğü elde eden takım oldu.

Final maçı ise İtfaiye Müdürlüğü ile Rize Su Yap İş Müdürlüğü arasında oynandı. Karşılaşma sonucunda Rize Su Yap İş Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğünü 3-1 yenerek 1. takım olurken, İtfaiye Müdürlüğü turnuvada 2. takım oldu.

Turnuva sonunda kazanan takımlara kupa ve madalyaları Rize Belediyesi Başkan Yardımcısı Sultan Yılmaz, Hizmet-İş Sendikası Rize Şube Başkanı Mehmet Alaca ve Rize Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Nalkıran tarafından takdim edildi.