Rize’li Olimpiyat şampiyonu Mehmet Akif  Prim adına 6.sı düzenlenecek olan Uluslararası Mehmet Akif Pirim Yıldızlar Greko-Romen  Güreş Turnuvası, 05-06 Kasım 2016 tarihlerinde Yeni Şehir Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

Yurtiçi ve Yurt dışından yaklaşık 160 sporcunun katılacağı turnuvanın açılış töreni 05.11.2016 tarihinde, saat 17.00 Cumartesi günü Yeni Şehir Spor Salonunda yapılacak.

Türkiye Güreş Federasyonu, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Rize Güreş İl Temsilciliği koordinesinde gerçekleştirilecek turnuva hakkında açıklamalarda bulunan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK " Bu yıl 6.sı düzenlenecek olan Uluslararası Mehmet Akif Pirim Yıldızlar Greko-Romen Güreş Turnuvası 2 gün boyunca Yenişehir Spor Salonunda devam edecektir. Güreş Federasyonumuz tarafından bu yıl turnuvaya 15 Ülke’yi davet edildi. Rize’li Olimpiyat şampiyonumuz adına 6.sı düzenlenecek turnuvada  zevkli ve heyecanlı müsabakalar olacağı kanısındayım. Rize’li tüm güreş severleri Yeni Şehir Spor Salonuna davet ediyoruz" dedi.

Adına düzenlenecek Güreş Turnuvası için Rize’ye gelecek olan Olimpiyat Şampiyonu Mehmet Akif Prim’in yanı sıra Güreş camiasının birçok duayenide konuk olarak şampiyonaya katılım sağlayacaktır.