Son dönemlerde yaptığı sosyal ve kültürel faaliyetlerle adını duyuran Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bu kez Afrin’deki güvenlik güçleri için bir çalışma yaptı. Mehmetçiklerimize moral ve destek vermek için öğrenciler duygularını tek tek kaleme aldı.

” Afrin’e Yazıyoruz” diyerek yola çıkan okul yöneticileri isteyen öğrencilerden duygularını dile getiren mektuplar yazmalarını istedi. Bu özel çalışmaya 175 öğrenci destek verdi. Afrin’de yaşananları haberlerden takip eden öğrenciler hissettiklerini kağıda döktü. Duygu ve sevgi yüklü satırlarla dolan mektuplar toplanarak Afrin’e gönderildi.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Kadem Bakırcı” tüm ulusun birlik ve beraberlik sağladığı bu önemli zamanda hem öğrencilerimizin duygularını öğrenmek hem de Afrin’de görev yapan güvenlik güçlerimize çocuklarımızın cümleleri ile moral vermek için bu çalışmayı yaptık. Tamamen gönüllülük esasıyla, isteyenlerin Afrin’deki askerlerimize mektup yazmasını istedik. Çocuklarımız büyük bir duyarlılık gösterdi ve 175 mektuba ulaştık. Her biri bir birinden anlamlı mektuplarımızı askerlerimize gönderdik. Bu vesile ile Zeytindalı harekatında yer alan bütün güvenlik güçlerimize başarılar diliyor, şehitlerimizi minnetle anıyoruz” dedi.

Ayrıca Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu savaştan yorulan ve yoksul düşen Afrin halkı içinde harekete geçerek "Afrin'e1 çuval patatesé kampanyası düzenledi.Velilerin destek verdiği kampanyada toplanan yüklü miktarda para Afrin halka ulaştırıldı.

Haber:ARZU ERBAŞ