Vali Erdoğan Bektaş, devlet korumasında olan ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklarla iftar yemeğinde bir araya geldi.
Çocuk evlerindeki çocuklarla yakından ilgilenen Vali Bektaş, iftar öncesinde çocuklarla bir süre sohbet etti.

Yetkililerden sorun ve ihtiyaçlar ile ilgili bilgi alan Vali Bektaş, daha sonra çocuklarla birlikte iftar açtı.
Vali Bektaş, iftar yemeği sonrasında yaptığı değerlendirmede, Ramazan Ayı münasebetiyle çocuklarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iftara katılan çocukların Ramazan aylarını tebrik etti.



BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA
Sosyal devlet anlayışının temelinde insana sahip çıkmanın yattığını dile getiren Vali Bektaş, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde hissedildiği Ramazan ayında da devlet koruması altındaki çocuklarla birlikte bu duyguları paylaşmanın önemini vurguladı.

HER ZAMAN HER FIRSATTA YANLARINDAYIZ
Çocukların kendilerine emanet edildiklerini belirten Vali Bektaş, " Birbirimizi anlayarak, paylaşarak yaşamamız gereken bu ayda güzel yavrularımızla birlikte orucumuzu açalım istedik. Böyle güzel bir programa çocuklarımızın katılımı ayrı bir güzellik katıyor. Her zaman her fırsatta yanlarındayız. Her şartta çocuklarımızı ve aileleri mutlu görmek bizi mutlu ediyor. Umarız bu mutluluk hiç eksilmez. Bu nezih geceyi hazırlayan görevlilerimize ve çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum."şeklinde ifade etti.
İftar programına Vali Erdoğan Bektaş ve eşleri Esma Bektaş'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş, Çocuk Evlerinde çalışanlar ile ev anneleri de çocuklara eşlik etti.