Rize Valisi Kemal Çeber, beraberinde Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk ve diğer yetkililerle birlikte, Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

İncelemeleri esnasında Gemi Elektrik ve Elektroniği Laboratuvarı, Yangın Eğitim Merkezi, Simülatör Laboratuvarlarını ziyaret ederek öğrencilerle gelecek planları hakkında sohbet eden Vali Kemal Çebe, daha sonra okuldaki simülasyon alanlarında tam donanımlı, köprü üstü simülasyonunda bir geminin dümenine geçerek, İstanbul Boğazından geçişini sağladı.

Ahmet Hamdi İshakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin teknik donanım konusunda çok üst düzey bir okul olduğuna, verilen eğitim kalitesinin çok yüksek olduğuna vurgu yapan Vali Çeber, "Gönül isterdi ki bu kadar iyi imkanlara sahip bir okulda daha fazla gencimiz eğitim alsın. Bu üst düzey donanımların tamamı çocuklarımızın eğitimi için. Burada çocuklarımız mesleki eğitimlerini tam olarak alıyor. Çalışma hayatına atıldıklarında da gördükleri eğitim sayesinde ne yapacaklarını bildikleri için başarılı oluyorlar" şeklinde konuştu ve öğretmenlere başarı dileklerinde bulunarak, incelemelerini tamamladı.