Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğinden yapılan açıklama ile kamuoyuna Klinik Destek Hizmeti Personeli olarak 15’i erkek, 5’i bayan toplam 20 personel alınacağı duyuruldu. Personel alımı için başvurular 15-24 Kasım 2017 tarihleri arasında Eğitim ve Araştırma Hastanesi Satın Alma Birimine saat:17:00’a kadar şahsen yapılacak. Kura çekimi ise 27 Kasım 2017 tarihinde Saat:14:00 Hastanenin Konferans Salonunda noter huzurunda yapılacak.

Aranan şartlar şöyle

1- En az Lise mezunu olmalıdır,

2- Erkek personel askerliğini yapmış ya da tecilli olmalı,

3- Çalışacak olan personeller 18 yaşından küçük olmayacak,

4- 35 yaşından büyük olmayacak(36 yaşından gün almamış olmak),

5- Zihinsel ve bedensel engelli olmayacak,(Fiziksel olarak belirtilen işlerde çalışmasına engel bir hastalığı olmamak)

6- Vardiya çalışma sistemine uyumlu olacak,

7-Daha önce Kamu Kurum ve Kuruluşlarından çeşitli nedenlerden dolayı işten çıkarılmamış olmak,

8-Sabıka kaydı bulunmayacak.

9-Herhangi bir Kamu Kurum ve Kuruluşun da çalışmıyor olmak, (Mevsimlik olsa bile)

10- Klinik Destek Hizmeti Personeli olarak 15 (onbeş) Bay- 5(beş) Bayan eleman NOTER Huzurunda Kura ile alınacaktır. 31/12/2020 tarihine kadar herhangi bir nedenle işten ayrılan personelimizin yerine işe yeni başlayacak personelleri belirlemek amacıyla 3 Bay (işten ayrılan Erkek Personelin yerine)- 3 Bayan (işten ayrılan Bayan Personelin yerine) yedek personel alım sırası belirlenecektir.

KLİNİK DESTEK HİZMETİ TEMEL İLKELER VE HİZMET SUNUMU

1-Hastaya kullanılan tüm cihaz ve malzemeler arasından sağlık çalışanlarının uygun gördüklerini, temizlemek ve kullanıma hazır hale getirmek

2-Klinikteki iş ve işleyiş esnasında kullanılan evrakları ilgili birimlere iletmek.

3-Sağlık çalışanlarının talebi doğrultusunda malzeme, cihaz, tıbbi sarf, ilaç vb. transferini sağlamak.

4-Sağlık çalışanın uygun gördüğü hastanın birimler arası transferini sağlamak.Transfer sonrası kullanılan malzemeleri eksiksiz olarak aldığı yere temiz bir şekilde bırakmak.

5-Hasta numunelerini (kan, idrar vb.) laboratuvarlara götürüp, laboratuvardan gelmesi gereken materyal ve malzemeleri getirmek.

6-Hastaya pozisyon vermede sağlık çalışanına yardımcı olur.

7-Sağlık çalışanın gözetiminde hastanın kişisel bakımının (tuvalet, banyo, vücut temizliği vs.) yapmasına yardımcı olur.

8-Görev yaptığı alanda atıkların uygun şekilde ayrıştırılmasına yapmak.

9-Taburcu olan hastayı aracına götürmek

10-Vefat eden hastaların hazırlanmasına yardımcı olur ve morga transferini sağlamak.

BAŞVURU ŞEKLİ

1-Başvuralar T.C. Sağlık Bakanlığı R.T.E.Ü Eğitim ve Araştırma Hastanesin de Satın Alma Birimine 15-24 Kasım 2017 saat:17:00’a kadar şahsen yapılacak olup, başvuru şartlarını sağlayan tüm adaylara başvuru formu doldurulacaktır.

2-Kura Çekimi 27/11/2017 tarihinde Saat:14:00 Hastanemiz Konferans Salonunda noter huzurunda gerçekleştirilecektir. Kura sonrası Asil ve Yedek adaylar listesi İsim yaş ve okul bilgileri duyurulacaktır.Şartları uygun olan adaylar 01/01/2018 Tarihinde İşe Başlayacaktır.

3- Kura sonrası başvuru şartlarını taşımadığı anlaşılan yanıltıcı bilgi-belge verenler ve Sağlık Kurulu Raporu ile çalışamayacağı anlaşılan kişilerin alımı yapılmayacaktır.