Rize Belediye Başkan Prof. Dr. Reşat Kasap Meclis üyeleriyle birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Projelerdeki son durum hakkında yetkililerden bilgi alan Belediye Başkanı Kasap, şunları aktardı.

“Batı Park projemizi Üniversitemizle birlikte yürütüyoruz. Aldığımız bilgiler doğrultusunda da yaklaşık olarak yüzde 45’inin tamamlanmış olduğunu öğrendik. Dolgu işlemlerinin de Eylül ayı tamamlanacağını konusunda bilgi aldık. Batı Park’ın ikinci aşaması da peyzaj çalışmaları şeklinde olacaktır.”

Meclis üyeleriyle yaptığı inceleme neticesinde Meydan Projesi konusunda bilgiler aktaran Belediye Başkanı Kasap, Meydan Projesinin ikinci aşamasına yönelik olarak çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Meydan Projesi’nde yaklaşık 600 araçlık bir otopark olacağını ifade eden Başkan Kasap, proje tamamlandığında Rize trafiğinin rahatlayacağını belirtti.

Doğu Park Projesi’nin sosyal tesis kısımlarında ve elektrik aksamı kısmında eksiklikler olduğunu belirten Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, iki – üç ay içerisinde bu eksikliklerin giderilip yaz sezonunda parkın kullanıma açılacağını da sözlerine ekledi.

Proje incelemelerinde Başkan Kasap, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri eşlik etti.