Kurum bünyesinde 17 yıldır çeşitli kademelerde başarıyla görev yapan Erdinç Hatinoğlu İdari ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına atandı. Aynı dairede şube müdürü olarak başarıyla görev yapan Hatinoğlu’nun Daire Başkanı olmasıyla birlikte mevcut başkan Haydar EROĞLU genel müdürlük bünyesinde müşavirlik görevine atandı.

 

 

Erdinç HATİNOĞLU Kimdir?

 

1973 yılında Artvin’in Arhavi ilçesinde doğan Erdinç Hatinoğlu KTÜ Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği mezunudur. Aynı zamanda lisans düzeyinde Anadolu Üniversitesi işletme fakültesi mezunu olan Hatinoğlu THK Üniversitesi’nde İşletme Ana Bilim Dalında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Çaykur’da uzun süre çeşitli kademelerde başarıyla hizmet eden Hatinoğlu 2012 yılından itibaren de şube müdürü olarak Çaykur bünyesinde görev yapmaktaydı.

 

Çaykur öncesinde özel sektörde turizm ve otelcilik işletmeciliği alanında başta Dedeman Oteller zinciri olmak üzere Antalya ve İstanbul gibi büyük şehirlerde turizm sektöründe görev yaptı. Hatinoğlu alanında toplamda 20 yıllık iş tecrübesine sahiptir. İngilizce bilen Hatinoğlu evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

GazeteRize olarak HATİNOĞLU’na yeni görevinde başarılar dileriz…