Çankaya Kocatepe nikah salonunda düzenlenen nikah törenine, Eski ve yeni TBMM Başkanları, eski ve yeni bakanlar, bakan yardımcıları, müsteşarlar, milletvekilleri, üst düzey bürokratlar, Sütlüoğlu ve Dursun ailelerinden çok sayıda kişi katıldı.
Rümeysa ve Ömer’in nikâhlarını Sincan Belediye Başkanı Mustafa Turan kıyarken, çiftin nikah şahitliklerini; TBMM Başkanı İsmail Kahraman, TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, eski bakanlar Ali Coşkun, Taner Yıldız ve Faruk Nafiz Özak, Atilla Koç ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hayati Yazıcı yaptı.
Nikaha katılanlara tek tek teşekkür eden ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu “Bu güzel ve mutlu günümüzde bizlere şeref verdiniz, onur verdiniz. Mutluluğumuzu paylaşıyorsunuz. Dünya dostlarla güzel, mutlulukları da dostlarla yaşamak güzel. Bu mutluluğumuzu paylaştığınız için sizlere şükranlarımızı sunuyorum. Cenabı Hak sizleri her iki cihanda sevindirsin. Bizleri sevindirdiğiniz gibi” dedi.
Nikâhı kıyan Sincan Belediye Başkanı Mustafa Turan evlilik cüzdanını çiftlere vermek üzere TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a takdim etti. Nikâh töreni konukların çifti tebrik etmesi ile sona erdi.