Birçok ulusal ve bölgesel gazetenin yanısıra televizyonlarında Çaykur Rizespor adına aranan yorumcusu Telatar açısından manevi açıdan çok önemli bir günde arkadaşları Rize Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesisleridne 30. Yıl anısına etkinlik düzenlendi.

Toplantıya Rize Valilik Basın Müdürü Muhammet Kalyoncu, Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyeleri Yılmaz Zehiroğlu, İbrahim Tali, Habib Agun ve Serkan Karavin katıldı. Saffet Mete ise yoğun iş programı nedeniyle toplantıda yerini alamadı.

Telatar’ı bu mutlu gününde ise gazeteci Selim Denizalp, Osman Can, Turgay Ayhan, Arzu Erbaş, Hasan Fehmi Demir, Mehmet Can Peçe, Zeynep Akyıldız Taylan, Meryem Şişman, Fikret Delal, Eyüp Toptan, Osman Kaptan, Osman Köseoğlu, Bayram Ali Kavalcı, Orhan Yazıcılar, İsmet Köseoğlu, Necati Dili, Muhammet Delal, Ali Kemal Atik, İlyas Gür, Ömer Kabil ve Muhittin Sandıkçı ile birlikte çok sayıda dostu ve arkadaşı yanında yer aldı.

Telatar’a 30. Yıl anısına arkadaşlarının yaptırdığı plaketi Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyesi Yılmaz Zehiroğlu takdim etti.

Zehiroğlu, Telatar’a Çaykur Rizespor’un 30. yıl hediyesinin şampiyon olarak Süper Lig’e yükselmek olacağını söyledi.

Telatar, kendisine gösterilen yakın ilgi karşısında duygulu anlar yaşadı.

Hiçbir göreve paraşütle inmediğini ifade eden Telatar, “Tırnaklarımla kaza kaza bugünlere geldim. Çok güzel dostluklar edindim. Dostlukların yanında elbette beni boğmak bu sektörün dışına itmek isteyenler de oldu ama asla pes etmedim. Rize ve Rizespor’un güzelliklerini artırmak için pes etmeden Allah ömür verdikçe devam edeceğim.” Dedi.

30 yıl boyunca gazetecilik gücünü kullanarak kendisine çıkar sağlamadığını kaydeden Telatar, “Elbette bütün meslek yaşantım güzel geçmedi ama keşke dediğim hatalardan hep uzak durdum. Hep yanımda olan gazeteci dostlarım okuyucularımız oldu. Onların gücü beni ayakta tuttu. İnanıyorum ki; Allah ömür verdikçe bir 30 yıl daha ayı yolda yürümeye devam edeceğim.” Şeklinde konuştu.

Karavin’de Çaykur Rizespor adına Telatar’a hediye takdiminde bulundu.