Rize İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Rize İl Özel İdaresi Tarafından Merkez ve İlçelerde 50 Bin Ton Asfalt Dökmek Üzere Program Yapıldığını Söyledi. Kazancı, Yıl Sonuna Kadar Dökülen Asfalt Miktarıyla 55 Kilometrelik Bir Yol Güzergahının Asfaltla Kaplanacağını Kaydetti.

 

BAŞKAN KAZANCI TEŞEKKÜR ETTİ

Şehre yapılan yatırımların Köydes projesi kapsamında ile kazandırıldığına dikkat çeken İl genel meclis Başkanı Mehmet Kazancı, "Bu anlamda başta Cumhur başkanımız Recep Tayyip Erdoğan`a ,Başbakanımız Ahmet Davutoğlu`na, Millet vekillerimiz Eski bakanımız Hayati Yazıcı`ya , Hasan Karal`a ve Nusret Bayraktar`a ,  çok teşekkür ediyoruz. Yine Önümüzdeki yıllarda da hem betonların üzerinin asfalt kaplanması hem de stabilize yolların betonlanması bu şekilde devam edecek. Bu konuyla ilgili üstün gayretlerinden dolayı da Valimiz Ersin Yazıcı`ya, İl Genel Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

 

Havaların güzel gitmesiyle beraber asfaltlama çalışmalarına hız veren İl Özel İdaresi ekipleri, merkez ilçeye bağlı köylerde yaptığı asfaltlama çalışmaları ile asvaltlama çalışmalarına start verdi.

 

AYGÖL ``50 BİN TON ASFALT DÖKMEYİ HEDEFLİYORUZ``

Çalışmaları yakından takip eden Vali yardımcısı ve İl genel sekreteri Şefik Aygöl, "İl Özel İdaresi olarak bu yıl Rize`nin bütün ilçelerinde yaklaşık 50 bin ton asfalt dökmek üzere bir program hazırladık. Bütün il genelinde 50 bin ton asfalt dökmek ciddi bir rakam. Bir yandan betonlamalar olurken bir yandan da asfalt kaplamalarımız devam ediyor. Bu şekilde beton yollarımızın ömrü 20-30 yıl daha uzatılmış oluyor. Vatandaşlarımız ve muhtarlarımız bu hizmetlerden oldukça memnun olduklarını bizlere belirtiyorlar. Havaların da iyi olmasıyla bütün ilçelerimiz de devam eden beton ile beraber hem de asfaltlama çalışmalarını başlayıp bitireceğiz." dedi.