2017-18 Sezonunda kurulan ve ardından Türkiye Veteranlar Futbol Ligi Marmara Grubunda mücadele eden Yeşil-Mavili ekip Antalya’daki Şampiyona için antrenman programını belirlenen takvim üzerinde sürdürüyor. Takımda birçok tecrübeli ve daha önce oynadıkları veya çalıştırdıkları takımlarda şampiyonluk sevinci yaşamış çok sayıda isim var.

Beykoz Rizeliler Derneğini temsilen ilk kez Uluslar arası konumda bir organizasyonda yer alacak olmaları nedeni ile heyecanlı olduklarını ifade eden Takım Antrenörlerinden Kamil Çolak, “Biz Antalya’daki turnuvaya renk katacağımız düşüncesindeyiz. Takımda oldukça tecrübeli arkadaşlar var. Daha önce de belirttiğim gibi bir birini yakından tanıyan isimler mevcut. Artık son hazırlıklarımızı yapıyoruz. 17 Nisan Salı Akşamı Allah nasip ederse Antalya yolculuğumuz başlayacak, 18 Nisan’da ilk müsabakamıza çıkacağız. Hem Beykoz İlçemizi hem de Beykoz Rizeliler Derneğini en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” diye konuştu.

Beykoz Rizeliler Derneği Başkanı Mikail Akyıldız ise takımlarına güvendiklerini ifade ederken, “2017 Yılında Derneğimizin Sosyal Faaliyetleri Kapsamında kurulan Beykoz Rizeliler Derneği Masterler SK Futbol Takımımız Türkiye Veteranlar Liginde en iddialı takımlardan biri iken maalesef, yaşanan haksızlıklar nedeni ile sezonu sıkıntılı bir süreç ile tamamlamak zorunda kalmıştı. Ben bu formayı şartlar her ne olursa olsun heyecan ve gururla giyen tüm kardeşlerimi kutluyorum. Antalya’da çok güzel geçmesi düşünülen bir Uluslar arası Turnuvada yer alacağız. Bu hem Derneğimizi, hem de Beykoz İlçemizi temsil etme noktasında bizlere heyecan katacak. Tüm sporcu kardeşlerime önümüzdeki hafta içi başlayacak karşılaşmalarda şimdiden başarılar diliyorum. Yenmek ya da yenilmek önemli değil, önemli olan en iyi şekilde, örnek gösterilecek bir takım hüviyetinde temsil edilmek ” şeklinde konuştu.

KAYNAK:dostbeykoz.com