Pazarının tanınmış, Üst, Pınarbaş ve Biber ailelerinin büyüklerinden olan, Recep Ali, Süleyman ve İsmail Pınarbaşı’n ablaları, Fatma Üst bir süredir yaşlılığa bağlı çoklu organ yetmezliğinden tedavi görmekteydi.

Rize’nin, Pazar ilçesi Sahil camiinde öğlen namazı sonrası kılınan cenaze namazına, Milli Savunma Eski Bakan Yardımcısı ve Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Çaykur Genel Müdür Yardımcıları, Dr.Turgay Turna, Yusuf Ziya Alim, Ak Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce, Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa, RTSO Genel Sekreteri Gafur Karali, Öz Gıda-İş Sendikası D.Karadeniz Başkanı Sultan Murat Karadağ ve Yardımcısı Habib Çakır, İş Adamı Tufan Rakıcı, Ziraat Mühendisleri Odası Rize Şb. Başkanı Murat Genç, Enerji-Sen Genel Başkan Yardımcısı Temel Yaşar, Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Turhan Karahan, ÇAYKUR Daire Başkanları, STK Başkanları ve çeşitli Vakıf Temsilcileri, Çaykur Bölge Müdürleri, Çaykur Çay Fabrikası Müdürleri ve ÇAYKUR’un çeşitli birimlerinde çalışan çok sayıda memur ve işçiyle, çok sayıda Pazar ilçesi esnafı, merhumenin akrabaları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldılar.

Çaykur Genel Müdürü Yardımcısı Süleyman Pınarbaş’ın merhume ablası Fatma Üst ’un, Pazar Sahil camisinde kılınan cenaze namazının ardından, Pazar’ın Aktepe Köyünde ki aile kabristanlığında toprağa verildi. Haber: Bayram Ali Kavalcı-Fotoğraflar: Bircan Sarıgül