Rize Belediyesi Kale Sosyal Tesislerinde yapılan toplantıya Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, AK Parti Rize İl Başkan Vekili İshak Alim, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Murat Sadettin Türüt, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Ticaret Borsası Meclis Başkanı Resul Okumuş ve Borsa Genel Sekreteri İsmail Kocaman, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Pınarbaş, belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.



Projelerin ilerleyişi ve gelinen son aşamanın değerlendirildiği toplantıda diyalog ve dayanışma içerisinde çalışmaların ilerlemesine vurgu yapıldı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Şehrimizin gelecek yıllarına hitap edecek büyük projelerin ilerlemesi ve son durumu için ev sahipliğimizde bir istişare toplantısı düzenledik. Kurumlar arası diyaloğu güçlendirerek faaliyetlerin aksamadan devam etmesini hedefliyoruz. Şehrimizi paydaşlarıyla bir bütün olarak düşünerek hareket ediyoruz. Bu ölçüde bütün kurumlar olarak üzerimize düşen görevleri eksiksiz olarak yerine getirmek için gerekli dayanışmayı gösteriyoruz” dedi.