Vali Ersin Yazıcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle temsili Vali Yiğitcan Taniş’i beraberindeki heyetle makamında kabul etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Vali Ersin Yazıcı, makamını Taşlıdere Gazi İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Yiğitcan Taniş’e teslim etti.

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Taşlıdere Gazi İlkokulu Müdürü Mustafa Babaoğlu, Görsel Sanatlar Öğretmeni Serkan Al ile öğrencileri Yiğitcan Taniş ve Elmas Nisa Külünk hazır bulundu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yurt genelinde olduğu gibi Rize’de de okullarda düzenlenen etkinlikler ile kutlanıyor. Türk çocuklarına armağan edilen bayramda minik öğrencilerin kimileri vali koltuğuna, kimileri de belediye başkanlığı koltuğuna oturdu. Taşlıdere Gazi İlkokulu’ndan oluşan 4 kişilik heyet, 23 Nisan Bayramı dolayısıyla Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Vali Yazıcı’ya çiçek hediye eden öğrenciler bir süre sohbet etti.

Vali Yazıcı’nın isteği üzerine valilik makamına oturan Taşlıdere Gazi İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Yiğitcan Taniş, tüm öğrencilerin bayramını kutladı. Çocuk Vali Taniş, turizmin canlanması, çevre temizliğine dikkat edilmesi, herkesin spor yapması ve eğitime önem verilmesi hususlarında mesajlar verdi. Çocuk Vali Yiğitcan Taniş, Özel Kalem Müdürü Funda Kondakçı’yı çağırtarak, taleplerini not etmesini istedi. Çocuk Vali Taniş talimatları not edilmesinin ardından, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vali Yazıcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çocukların bayramını kutladı. Öğrencilerin ihtiyaç duyacakları her türlü konuda desteğe hazır olduğunu dile getiren Vali Yazıcı, “Çocuklarımız geleceğimizdir diyorsak, onlardan çok şey bekliyorsak, en iyi şekilde yetişmeleri, sağlam bir eğitim almaları ve bir meslek sahibi olmaları için özveride bulunmalıyız. ”dedi.