Kurucu Başkan Dursun Ali Toptan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette MHP İl Başkanı Serkan Birben fahri üye yapıldı.

Toptan, Derneğin çalışmalarını ve bölgenin sorunlarını yakından takip eden Serkan Birben’in; hiçbir siyasi amaç güdülmeden derneğin asıl amacı olan bölgenin sorunlarının ve çözüm yollarının tespiti noktasında bölgeye faydası olacak her kesimi kucaklayacak insanları bir araya getirmeye çalışacağımızı ifade etmiştik, dedi.

Bu bağlamda bölgenin sorunlarına hakim ve Derneğimizin faaliyetlerini takip eden Elektrik-Elektronik Mühendisi olan MHP İl Başkanı Serkan BİRBEN’i de aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı ifade ederek, kendisine fahri üyelik teklif ettik, kendisi de büyük bir memnuniyet duyacağını ifade ederek fahri üyemiz olmayı kabul etti. Bizi kırmadığı ve aramızda olmayı kabul ettiği için kendisine teşekkür ederim, dedi.

Birben, fahri üyesi olmaktan onur ve gurur duyduğu “Salvader” yönetim kuruluna ve Kurucu Başkan olan Dursun Ali Toptan’a teşekkür ederim, dedi.

Partimiz ülke ve millet menfaatleri söz konusu olduğunda üzerinde siyasi gömleği çıkararak her türlü öz veride bulunmaya hazır kadrolardan oluşmaktadır, dedi. Bu noktada “Rize bizim için bir aşk, bir sevdadır” diyerek çıktığımız yolda siyasi kimliğimizi bir kenara bırakarak her oluşumun içinde yer alır ve katkı sağlarız. Salarha bölgesinin sorunlarına ve çözülmesi için yapılacak çalışmalarda bizim katkımız olursa ne mutlu bize.

Bizlere bu fırsatı veren Salvader Kurucu Başkanı Dursun Ali Toptan beye ve değerli Yönetim Kuruluna tekrar teşekkür ederken; Derdi Rize, Sevdası Rize, Aşkı Rize olanlarla beraber yürümekten onur duyarız, dedi.