Bölgeye hizmet götürme noktasında var gücüyle çalışan SALVADER bölgenin acil taleplerini her ortamda dillendirerek gündeme getiriyor.

AK Parti Milletvekili Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Milletvekili Adayı ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, AK Parti İstanbul Aday Adayı Köksal Toptan, AK Parti İstanbul Eski Milletvekili İsmail Safi, Rize Belediye Başkanı Reşap Kasap, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, Karayolları 103. Şube Şefi Ercan Çiçek, Salarha Belde Belediye Başkanı Hasan Kara, Muradiye Belde Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Sakal'ın Salarha Tünelinde incelemede bulunduğu sırada Dernek Başkanı Dursun Ali Toptan SALVADER'in taleplerini dile getirerek kendilerine dergi takdim etti. Bölgeden geçen doğalgaz hattının yarattığı mağduriyetin giderilmesi ve geçen hattan bölgeye doğalgaz verilmesini isteyen Başkan Toptan, çift tüp yapılan tünelin devamında bölgede duble yolun kaçınılmaz olduğunu, mevcut yolun araç trafiğini karşılamadığını ve Salarha-İkizdere Tüneliyle ilgili çalışmaların yapılması gerektiğini belirterek kanalizasyon hattının da elzem olduğunu söyledi. Konu ile ilgili AK Parti Milletvekili Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı BOTAŞ Genel Müdürü ile mağduriyetin giderilmesi ve bölgeye gaz verilmesi için görüşeceğini, duble yol, kanalizasyon ve Salarha-İkizdere tüneli ile ilgili ilk önce çalışmaların yapılması ve proje aşamasına gelmesi gerektiğini, çalışmalar neticesinde sırasıyla hizmetlerin yapılabileceğini söyledi. AK Parti Milletvekili Adayı Muhammed Avcı da taleplerle ilgili bilgisinin olduğunu, gerekli çalışmalar için elinden geleni yapacağını ve takipçisi olacağını söyledi.

Toptan" SALVADER olarak bölgemize hizmetleri kazandırana kadar çalışacağız ve terleyeceğiz. Taleplerimizi bütün platformlarda dile getirmeye devam edeceğiz ve inşallah taleplerimizi vadimize kazandıracağız." dedi.