Sivas’a İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölge Müdürü olarak atanan İHA Rize muhabiri Göktürk Fırat için Rize basını tarafından bir veda yemeği düzenlendi. 



Derepazarı ilçesindeki Yalı Restoran'da verilen yemeğe İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Semih Coşkun, AK Parti İl Başkanı Muhammet Avcı, Rize Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak, İHA Trabzon Bölge Müdürü Öner Seven, Türkiye Gazetesi İl Temsilcisi Erhan Eralkan ile Rize’de görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Samimi bir havada geçen yemekte bir konuşma yapan Göktürk Fırat, 20 yıldır Rize’de görev yaptığını hatırlatarak “Rize’den ve dostlarımdan ayrılmak çok zor olacak. Ancak bunlar hayatta olan şeyler. Herkese hakkımı helal ediyorum, haklarınızı da helal etmenizi istiyorum” diyerek vedalaştı.



Yemekte Göktürk Fırat’a Rize Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak tarafından bir plaket verilirken, Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy tarafından da kahve fincanı takımı hediye edildi.