Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı çok önem verdiği altyapı için yeni tesisler yapacak. Altyapıya önem vererek Rize’den sporcu yetiştirilmesi gerektiğini her ortamda yineleyen Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı bu hedefi doğrultusunda hızlı adımlar atıyor.

Altınordu maçı için gittikleri İzmir’de Altınordu altyapı tesislerini gezdiklerini ve hayran kaldığını belirten Başkan Yardımcı, Rize’ye davet ettiği Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile tesisleri gezerek fikir alışverişinde bulundu. Başkan Yardımcısı Hasan Kartal’ında eşlik ettiği ziyarete Başkan Yardımcı, Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan’dan altyapı tesisleri için fikir aldıklarını belirterek “Burada ki idman sahaları, yemekhane, dershane gibi bilgilerine başvuracağız Hopa’dan Samsun’a kadar bölgeyi tarayacağız. Türkiye’de Altınordu’dan sonra ikinci Altınordu Çaykur Rizespor olacak. Ben bu konuda çok heyecanlıyım, bunu hayata geçirirsek çok mutlu olurum. “ dedi.

Bu arada dünde Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Başkan Yardımcısı Hasan Kartal, Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ile birlikte tesisi gezerek proje üzerinde inceleme yaptılar. Başkan Yardımcı:” ” Altyapıda çok ciddi çalışma içindeyiz. A takıma verdiğimiz önemi altyapıya vereceğiz. Altyapı bütçesine el değmeden oraya harcayacağız. Eğitim üst düzeyde olacak. Altınordu modelini Rize’ye getireceğiz”dedi.

HABER : ARZU ERBAŞ