ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, ara transferde 2’si yurt dışında 3 oyuncu ile ciddi görüşmeler yaptıklarını belirterek, sona geldikleri görüşmelerde birkaç gün içerisinde anlaşma sağlayacaklarını açıkladı.

Atiker Konyaspor maçında iyi mücadele ettiklerini ancak kazanamadıklarını ifade eden Hikmet Karaman, sevindirici olanın sahaya yansıttıkları mücadele ve girdikleri gol pozisyonları olduğunu söyledi. Karaman, "Bu maç bizim için çok önemliydi. kazansaydık ilk devredeki performansımızı pozitife çevirme adına, şehir ve taraftar ile takım adına çok iyi olacaktı. Bu maçta galip gelip, evinizdeki maçı da kazanmanız halinde bir anda ilk 10’un içinde oluyordunuz. Artık bir seri yakalamak zorundayız. Bu seriyi yakaladığımız zaman aşağıdaki takımlarda uzaklaşma sansımız olacak. Biz bunu takımımız adına söylerken alt sırada bulunan rakip takımlarda aynısını düşünüyor. Rakiplerimizin transfer hamleleri var ve çok iyi oynamaya başladılar” dedi.

Transferle ilgili değerlendirmelerde bulunan ve Gürwald ile Bel Hassani’yi takıma katmayı çok istediğini ancak bu transferlerin gerçekleşmediğini ifade eden Karaman, şunları söyledi:

"2 gün içerisinde bu işi bitirip rahat etmek istiyoruz. Ciddi derecede bazı oyuncular ile temasımız var. Bu oyucuların ikisi yurt dışından, biri yurt içinden. Bu isimleri birkaç gün içinde bitirmemiz gerekiyor. Sonuç almak için görüşmelerimiz sürüyor. Takımında oynayan ve bize geldiğinde de oynayacak oyuncuyu almak istiyoruz".

HAMİT ALTINTOP İLE TRANSFERİ GÖRÜŞMEDİK

Hamit Altıntop’la kendisinin görüştüğünü ancak transferi konu etmediklerini ifade eden Karaman, "Transferlerle ilgili ciddi bir konu konuşmadık. Hamit benim çok beğendiğim ve  güvendiğim karakterli bir oyuncu. Onun kafasındaki projeler başka. O projelerle ilgili konuştuk. Ancak bu görüşme gündeme transfer olarak geldi" dedi.