Mehmet Cengiz tesislerinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, son üç haftada 7 puan topladıklarına belirterek, "Giresunspor deplasmanında da bu takım üzerine düşeni yapacaktır. Zor bir deplasman. Zor maçlarda iyi işler yaptık. Aynı şekilde Giresunspor deplasmanında iyi işler yapmak için çaba harcayacağız." diye konuştu.

Mevcut kadroyu en iyi yerlere getirmeye çalıştıklarını söyleyen Üzülmez: "Sıralamaya baktığınızda kötü bir yerde değiliz ama kalan üç haftada en iyisini yapmamız gerekiyor. Ligde ilk yarıda 30 puanın üzerini hesapladık. Bu yolda emin adımlarla devam ediyoruz. Çaykur Rizespor doğru yoldadır. İlk yarıya kadar maksimum puanları alıp ikinci yarı emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Bundan kimsenin endişesi olmasın." dedi.

Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Üzülmez, Özgür Çek ve Ümit Kurt’un sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı kaldığını, Lincoln’un ise arka adalesinde çekme olduğunu, takımla çalışamadığını kaydetti.