Hikmet Karaman ile yolların ayrılmasının ardından taraftar tarafından merakla beklenen yeni teknik direktör konusunda yapacağı açıklama merakla beklenen Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı telefon bağlantısı ile katıldığı programda taraftarı hiçte memnun etmeyecek açıklamalarda bulundu.

Togay Muradoğlu’nun sunduğu Çayda Sabah programına telefonla katılan Başkan Yardımcı Muradoğlu’nun sorularını yanıtlarken ilginç çıkışlarda bulundu. Karaman’la karşılıklı anlayış içerisinde yolların ayrıldığını belirten Yardımcı yeni hoca görüşmeleri için Ankara’da olduğunu ve bir iki gün içerisinde bu konunun halledileceğini söyledi.

SÜPER LİG TAKIMI DEĞİLİZ

Takımın içerisinde bulunduğu durumun bir algı operasyonu sonucunda oluştuğunu belirten Başkan Yardımcı, takımın süper lig takımı bu ligde misafir, açık ara lider ligi açıklamalarla havaya sokulduğunu ve son üç haftada bunun sonucu olarak erken bir şamar yediklerini söyledi. Çaykur Rizespor’un Süper Lig takımı olmadığını belirten Yardımcı ne zaman çıkarsak o zaman Süper Lig takımı oluruz dedi

YENİ HOCA BİZDEN FAZLA BİRŞEY İSTEMEYECEK

Hoca konusunun çok önemli olacağını ve en kısa sürede sorunun çözüleceğini belirten Başkan Kemal Yardımcı bunu yaparken hem taraftarın istediği marka isim yapmış bir isim olacağı hem de takımın ekonomisine uygun şablonu bozmayacak devre arası takımın dengelerini bozmayacak bizden yeni işeler istemeyecek aklı başında bir isim olacak dedi.

Haber: Arzu ERBAŞ