ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, takıma 8,10 ve stoper mevkileri ile kaleci olmak üzere 4 oyuncu daha alınacağını açıkladı.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor’da açıklamalarda bulunan teknik direktör Hikmet Karaman, istekli ve aç oyuncu grubunu kadrolarına kattıklarını ancak henüz transferi tamamlamadıklarını söyledi. 4 oyuncu transferi için görüştüklerini kaydeden Karaman, “Arabanın iki tekerini aldık ve iki tekere daha ihtiyacımız var. İki iyi teker alsan neye yarar? Bizim şimdi 8, 10 ve bir de stoper futbolcu almamız lazım. Şimdi buna kaleci de eklendi" dedi.

"GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR"

Transfer listesinde olan oyuncularla görüştüklerini hatırlatan Hikmet Karaman, şunları söyledi:“Bir iki tanesini bir hafta içerisinde bitireceğiz. İletişim halindeyiz. Bu oyuncuların az iki tanesini kampa katacağız. Bunları almazsak hiç bir şey yapmış sayılmayız. Bunları alırsak iyi bir takım ve iyi bir çalışma ile bu sene mücadele gücü yüksek bir takım ortaya çıkaracağız” ifadelerini kullandı.