Çaykur Rizespor’da transfer rotası Trabzonspor ile Galatasaraş'a çevrilmiş durumda.

Yeni sezon için transfer çalışmalarına hız veren Yeşil-Mavililer, Trabzonspor ve Galatasaray'dan istediği oyuncular için temaslarını sürdürüyor.

Yeşil-Mavililerin renklerine bağlamak için görüşmeler yaptığı Soner Aydoğdu, Mustafa Yumlu, Musa Nizam için Bordo-Mavili kulübün kararını vermesi bekleniyor.

Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın, geçen sezon devre arasından itibaren istediği Mustafa, Soner, Musa ve İshak'tan hangilerinin Çaykur Rizespor'a transfer olacağı bu hafta içinde netleşecek.

Karaman'ın isteği doğrultusunda forvet hattını güçlendirmek için harekete geçen Çaykur Rizespor, Galatasaray'dan istediği oyuncular içinde temaslarını sürdürüyor.

Yeşil-Mavililer’in Galatasaray'dan renklerine katmak istediği öncelikli isim Yekta Kurtuluş. Ayrıca geçen sezon Balıkesirspor'da kiralık oynayıp 31 maçta 8 gol atıp 10 asist yapan Sercan Yıldırım ile birlikte, geçen sezon devre arasında gittiği K.Karabükspor’da 13 maçta 2 gol atıp 3 asist yapan 24 yaşındaki Furkan Özçal'ın da transfer edilmesi için çalışmalar sürüyor.

Galatasaray'ın yeni sezon için kadrosunda düşünmediği bu oyuncular ile görüşülüp resmi teklifin yapıldığı bildirildi.