Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez'i Denizlispor maçı öncesi zor bir seçim bekliyor. Eskişehirspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Recep Niyaz, Samudio ve Saadane'nin yerine genç teknik adam Miloseviç, Lincoln, Ozan, Oğulcan, Edomvvonyi, Kvveuke ve Halil İbrahim arasında tercih yapacak.

Çaykur Rizespor'da cumartesi günü oynanacak olan Denizlispor maçı mesaisi devam ederken yeşil - mavili takımda en çok merak edilen konu ise cezalı üç oyuncunun yerine kimler forma giyecek.

Dün akşam yapılan taktik çalışmasında teknik direktör İbrahim Üzülmez, defansta Miloseviç'e şans verirken, orta sahada cezalı olan Recep'in yerine Lincoln'a ileride ise Samudio'nun yerine Kvveuke'yi denediği gözlendi.

Cezalı olan üç oyuncu için çeşitli varyasyonlar yapan teknik patron İbrahim Üzülmez kararsız kaldığı, Denizlispor maçı öncesi savunma hattı, orta saha ve hücum hattında birçok alternatifi bulunurken, Üzülmez'in bu akşam yapılacak olan taktik idmanında son kararı vereceği öngörülüyor.