Çaykur Rizespor'da teknik direktör İbrahim Üzülmez'in yönetimden en az beş takviye istediği ve çalışmaların şimdiden başlandığı öğrenildi.

Çaykur Rizespor'da gündem transfer çalışmaları. Devre arasına kadar oynanacak olan 6 hafta içinde maksimum puan toplamı hedefleyen Çaykur Rizespor'da bir yandan teknik direktör İbrahim Üzülmez'in Ocak ayında kadroda yapacağı takviyeleri şimdiden belirleme cabası var.


Çaykur Rizespor devre arasında transfer yapacak mı?


“Bize ayak uyduramayanlar” var diyerek bazı isimleri kafasından silen genç teknik adam İbrahim Üzülmez, bu oyuncuların yerine çok daha kaliteli isimleri belirlediği öğrenildi. Çaykur Rizespor yönetimin şimdiden kolları sıvadığı gelen bilgiler arasında yer alırken başta stoper olmak üzere, orta saha ve hücum hattında görev alabilecek 5 veya 6 oyuncu transfer edileceği seslendirildi.

Transfer çalışmalarını sessiz ve derinden yürüten yeşil – mavili takım başta süper ligden Beşiktaş forması altında fazla forma şansı bulamayan Mustafa Paktemek olmak üzere, Başakşehir'den Mehmet Batdal ve G.Saray takımında forma şansı bulamayan stoper Koray Günter ve sol bek Tarık Çamdal olduğu öğrenildi. Atmaca ayrıca daha önce gurbette belirlediği yetenekli oyuncular ile Ocak ayı başında yeniden bir görüşme yaparak bazı gurbetçi isimlere imza attıracağı seslendirildi.

BAZI İSİMLERE GÜLE GÜLE DENECEK

Öte yandan yönetimin Ocak ayı transfer döneminde ilk önceliği beklentilerin çok altında kalan ve mali külfeti ile çok büyük ekonomik giderlere yol açan bazı isimlerle yolları ayıracağı belirtildi. Hayal kırıklığı yaratan ve verilen forma şansında bir türlü kendilerinden beklenen performansı sahaya yansıtmayan yerli ve yabancı en az altı oyuncu ile karşılıklı görüşüp yolların ayrılacağı ve bu oyuncuların yerine en az altı oyuncu transfer edileceği öğrenildi.