Spor Toto Süper Lig'i 13. sırada bitiren Çaykur Rizespor'da transfer çalışmaları başladı.

Eren Albayrak'ı Medipol Başakşehir'e gönderen Rize ekibi bu boşluğu Arnavut futbolcu Valdet Rama ile doldurmayı planlıyor.

Öte yandan Kweuke'nin sakatlanmasının ardından forvette alternatif üretmekte zorlanan ve adeta Kamerunlu futbolcunun attığı gollerle lige tutunan yeşil mavili ekip gelecek sezon sıkıntı yaşamamak için geniş bir kadro kurmayı hedefliyor.

Mevcut kadroda ciddi revizyona gitmeye hazırlanan Çaykur Rizespor’da hareketli günler yaşanıyor. Marko Marin konusunda girişimlerde bulunan Karadeniz ekibi, iç piyasada da genç bir isme yöneldi: Oğulcan Çağlayan.

Sol kanat oyuncusu Eren Albayrak'ı n takımdan ayrılmasınım ardından arayışlarını sürdüren Çaykur Rizespor Arnavut futbolcu Rama için takımı 1860 Münih ile temasa geçen Rizespor yönetimi pazarlıklar konusunda önemli yol katetti.

Kayserispor ile sözleşmesi biten ve bonservisi Erciyes’te olan 20 yaşındaki Oğulcan'ı ise pek çok Süper Lig kulübü yakından takip ediyor. Deyim yerindeyse kıyasıya bir yarış yaşanırken, Çaykur Rize ise elini çabuk tutuyor.
Teknik direktör Hikmet Karaman’ın başarılı futbolcuyla bizzat temas kurduğu ve kendisini Rize’de görmeyi çok istediğini söylediği öğrenildi. Kayserispor’da hocalık koltuğuna Hakan Kutlu oturduktan sonra düzenli oynamaya başlayan Oğulcan, sezon genelinde çıktığı 25 maçta 1 gol attı, 1 asist yaptı.

Olympiakos istemişti

Türkiye Kupası’nda da 9 karşılaşmada görev yapan başarılı futbolcu, geçtiğimiz yıl Yunan kulübü Olympiakos’un kapısından dönmüştü. Hücum hattının her bölgesinde forma giyen ve geleceğin en önemli yıldızlarından biri olarak gösterilen Oğulcan, milli takımın tüm yaş kategorilerinde oynadı.

Alman ekibiyle anlaşma aşamasına gelen Rizespor'a 28 yaşındaki futbolcu da sıcak bakıyor.

Öte yandan devre arasında ismi Çaykur Rizespor'a anılan Giresunsporlu Vedat Muriqi’nin transferinde Gençlerbirliği mutlu sona çok yaklaştığı iddia edildi.