Eski Milli Savunma Bakan Yardımcısı ve Çaykur Rizespor kulüp Başkanlarından Hasan Kemal Yardımcı’dan altyapı Rizespor yönetimine alt yapı uyarısı geldi.

Teknik direktör Hikmet Karaman ve Başkan Metin Kalkavan’a Rizespor alt yapısının güçlendirilmesi için uyarıda bulunan Yardımcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Adam gibi para verin!" ifadelerini hatırlattı.
Yardımcı “Rizespor’un altyapısını lütfen çok ciddi bir şekilde ele alın. Altyapı hocasının aldığı paraları, verdiği eğitimleri, hocaların kaliteleri, yaptıkları işler lütfen ama lütfen ciddi ele alsınlar. Öyle laf olsun kadro dolsun diye altı kaval üstü şişhane bir takım olmasın. Bunun için altyapı hocaları beğeniliyorsa iyi para versinler, sembolik paralarla bu iş olmaz, beğenmiyorlarsa göndersinler. Kimse kimseyi kandırmasın. Hikmet hoca üstte, altı boş. Altyapı tesisi bir şey değil, önce insana yatırım yapacaksın. Sayın Cumhurbaşkanı bu konu için kesin talimat var, ilgisi var, sevgisi var. Rizespor yönetimi altyapıya önem vermeleri gerekiyor. Beğeniyorsan adam gibi para ver, sembolik laf olsun diye para verme. Beğenmiyorsan gönder. Kimse kimseyi kandırmasın. Yukarıda bir milyon Avro alan oyuncular, aşağıda asgari ücretle çalışan hocalar! bu iş böyle olmaz” ifadelerini kullandı.