Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Anadolu takımları için bir oyuncu çok oyuncu demek. Bugün maçta 90 dakika süresince o son pası veya topu kaptığımız zaman geçişlerdeki driplingleri iyi yapsak bugün çok daha farklı olabilirdi” dedi.

TT Arena’da Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Karadeniz ekibinde Hikmet Karaman, maç sonu müsabakayı değerlendirdi.
Deneyimli çalıştırıcı, gollerin son dakikaya sıkıştığını ifade ederek, “Maçın başında gol olsa daha fazla gol görme şansı yakalardık. Takımım adına bizimde kadro olarak eksiklerimiz var. Kweuke, Eren ve Deniz bugün eksik oyuncularımızdı. Galatasaray’da da eksik futbolcu sayısı fazlaydı. Ancak Anadolu takımları için bir oyuncu çok oyuncu demek. Bugün maçta 90 dakika süresince o son pası veya topu kaptığımız zaman geçişlerdeki driplingleri iyi yapsak bugün çok daha farklı olabilirdi. Uzatma dakikalarında beraberliği bulduk. Bizim için önemli bir şans oldu” yorumunu yaptı.

“SON VURUŞLARDA DAHA FAZLA ŞANSIMIZ OLURDU”

“Futbolda peşin hüküm yok” diyerek sözlerine devam eden Hikmet Karaman, “Ama bugün en azından Deniz ile Eren olsa son vuruşlarda daha fazla şansımız olurdu. Futbolda maçtan önce ve sonra bazı düşündükleriniz maç içerisinde olamayabiliyor. 90 dakika boyunca disiplinli oynayan ama dar bir kadro halinde üretken olan bir takımım olarak sahadaydık. Bize göre Galatasaray’ın mevcut kadrosunda deneyimli oyuncu sayısı fazlaydı. Deneyimi olmayan oyuncularla kompakt bir oyun oynamaya çalışan bir takımın mücadelesiydi bugünkü mücadele” diye konuştu.