Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Medipol Başakşehir ile eşleşmelerini “hayırlı olsun” diyerek değerlendirdi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final eşleşme kura sonucunu idman sırasında gazetecilerin cep telefonundan izleyerek takip etti. Kura öncesi Fenerbahçe ile eşleşeceklerini tahmin ettiğini belirten Karaman, Çaykur Rizespor’un Medipol Başakşehir ile eşleşmesinin ardından “hayırlı olsun” dedi.

Karaman, kupa maçları ile yoğun geçen maratonun devam edeceğini belirterek, “Hayırlısı olsun diyoruz. Rabbimiz tüm takımlara başarılar nasip etsin. Kupada bugüne kadar geldik. Yolumuza devam etmek istiyoruz. Rakibimiz iyi bir takım. Ligde iyi bir maç oynadık kendileri ile. İlk maçı deplasmanda ikincisini ise içeride oynayacağız. Son bir haftayı yoğun geçirmiştik zaten. Aslında son bir ayın yoğun geçtiğini de söyleyebiliriz. Bu hafta hem Eskişehir adına hem kendi adımıza çok öneli bir maçımız var. Maraton devam ediyor. Hayırlısı olsun diyorum" ifadelerini kullandı.