Transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Ekici, Çaykur Rizespor yönetimi ile görüşmek için Rize kentine geldi. Yapılan görüşme sonrasında yoğun kar yağışı nedeniyle özel aracı ile Trabzon'a dönemeyen Milli oyuncu geceyi Rize'nin İyidere 
İlçesinde yer alan bir otelde geçirdi. Mehmet Ekici, bugün konakladığı otelden ayrılarakTrabzon'a geri döndüğü öğrenildi.

ÇAYKUR RİZESPOR EK SÜRE TALEP EDECEK
Yeşil Mavili takımın 6 aylığına transfer teklifinde bulunduğu Milli oyuncunun kararı bugün geç saatlerde netlik kazanacağı, Rizespor yönetiminin bu transfer için TFF'den ek süre talep ettiği belirtildi. Çaykur Rizespor, Mehmet Ekici'yi transfer edecek mi? Bordo Mavili takımda kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici'nin ne Fenerbahçe takımına imza atması nede bu oyuncunun Beşiktaş kulübüne gitmek istememesi sonrası Rizespor yönetimi devreye girerek Trabzonspor'da bu oyuncuyu kiralamak istediği öğrenildi.

Öte yandan Ekici'nin  Rizespor'da oynamaya sıcak bakmadığı ancak araya giren hatırlı kişiler nedeniyle Rizespor yöneticileriyle görüştüğü belirtildi.