AMK gazetesinin haberine göre Pazartesi akşamı Recep Tayyip Erdoğan Stadında oynanan ve hakem Deniz Çoban'ın maç içerisinde verdiği hatalaı kararlarında önüne geçem özür dileme olayında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Habere höre Çoban başına gelecekleri bildiği için özür dilemiş.

Kasımpaşa-Rize maçındaki itirafı ile gündem oluşturan Deniz Çoban'ın klasman düşeceğini bildiği için kariyerini tehlikeye attığı iddia edildi.

Kweuke'nin düşüşüne yanlış penaltı düdüğü çalan ve canlı yayında özür dileyen hakem Deniz Çoban'ın bu itirafı bilinçli yaptığı iddia edildi.

YENİDEN CEZA ALACAK

Süper Lig'in ilk haftasında 16 Ağustos'ta oynanan Osmanlı-Kayseri (1-1) maçında ev sahibinin penaltısını vermediği için ceza alan Çoban'ın affedilmez hata yüzünden yeniden ceza alacağını bildiği hatırlatıldı.

YİNE 7.9 NOT

Futbol Federasyonu'na yakınlığı ile bilinen Osmanlıspor yönetiminin, 5 hafta önce oynanan maçtaki hataya büyük tepki vermesi ve gözlemciden 7.9 puan alması yüzünden Deniz Çoban'ın 1.5 aylık cezanın ardından önceki günkü maça çıktığı, Çoban'ın, Kasımpaşa-Rize mücadelesinde de yönetimi yüzünden yine kötü not alıp, cezaya uğrayacağını bildiği için bu çıkışı yaptığı iddia edildi.

GEMİLERİ YAKTI

Süper Lig hakem klasmanında "başaltı" pozisyonda olan Deniz Çoban'ın, 5 hafta sonra aldığı görevde de büyük hatalara imza atınca, klasman düşeceği korkusuna girdiği ileri sürüldü. Hakemlik kariyeri açısından zor durumda olan Çoban'ın, sezon sonunda belirlenen klasmanlarda dezavantajlı duruma düşeceğini bildiği için mesleğinin bitmesini bile göze aldığı vurgulandı. (Kaynak: AMK)