8 yıldır devam eden A.Ş yönetimi sona mı eriyor.

Futbol kulislerinde konuşulan “Metin Kalkavan Bırakacak” söylemleri Çaykur Rizespor'da kongre beklentisini artırırken, gündeme düşen yeni bir iddia bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz ay Trabzonspor'un stat açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte katılan Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani'nin Türkiye'de bir takım satın almak istemesi ve o takımı 1 -2 sene içinde Avrupa kupalarında adından söz ettirmesi yönünde söylemleri gerçek mi olacak. 

Havadan Rize'ye hayran kalmıştı

Son yıllarda Rize'nin doğal güzellikleri başta olmak üzere, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın babaocağı Güneysu Kıbledağı camine akın akın gelen Arap turistlerin ilgisi Katar Emirini harekete geçirdiği ve bu doğrultuda yöreden bir takıma ana sponsor olacağı seslendirildi.

Katar emirinin bölge turizmine katkı sağlamak amacıyla Çaykur Rizespor kulübüne talip olacağı öğrenilirken, hatırlanacağı gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte bindiği helikopterle Rize'yi havadan incelemiş ve hayran kalmıştı.

Çaykur Rizespor yönetiminin bu gelişme sonrası nasıl bir yol haritası izleyeceği şimdiden merak edilirken, Cumhurbaşkanına yakın olan kaynaklar seneye Trabzonspor'a forma sponsoru olan Katar ulusal bankası QNB'nin bu kez yeşil – mavili takımı satın alıp çok güçlü kadro altında ligde mücadele edeceği iddia edildi.

Kaynak: Futbol arena

NOT:
Bu dedikodu her nekadar Sürmene'de yanan ormanın ardından "buraları helikopterle gezen Katar şeyhi Tamim bin Hamid es-Sani'ye verilecek otel yapılacak onun için yakıldı" balonuna benzese de şuanda gerçek olan tek şey 9 hafta sonu takımı bekleyen tehlike.