Gaziantepspor - Çaykur Rizespor maçının golsüz eşitlikle bitmesinin ardından her iki teknik direktörleri İbrahim Üzülmez ve Ali Haydar Bozdağ açıklamalarda bulundu. 
 

İbrahim Üzülmez, Gaziantepspor - Çaykur Rizespor maç sonu açıklamaları
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, tecrübeli oyuncuların kendisini şaşırttığını belirterek, “Öncelikle olarak kötü bir gece karşımızda dirençli bir takım vardı, onları kutluyorum. Her topa iki kişi koştu. Bugünkü oyun beni şaşırttı. Lig tecrübesine sahip oyuncularımın bile bu bariz hataları yapmaları beni şaşırttı. Çaykur Rizespor'un hedeflerini anlamayan oyuncular mutlaka aramızda ayrılmalı, göndermemiz lazım. Kuweke'nin bu takım için çok önemli bir oyuncu olduğu ortaya çıktı. Pes etmeden yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.
 

Ali Haydar Bozdağ, Gaziantepspor - Çaykur Rizespor maç sonu neler dedi?
Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Ali Haydar Bozdağ, çok koştuklarını belirterek, “Biz bütün maçlarda rakibe göre daha çok koşuyoruz. Her maçımızda çok zorlu geçiyor. Rakiple aramızda tecrübe farkı var. Biz bunda çok zorlanıyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz. Çaykur Rizespor iddialı bir takım. Biz futbolcularımızı buna göre motive ettik. Bunu sahada uyguladık tuttu. Son saniyede pozisyonumuzu rakip yakalasaydı gol olurdu. Ama tecrübe farkı var. Biz oyunu çirkinleştirmeden oynuyoruz. Çaykur Rizespor'dan aldığımız 1 puan anlamlıdır. Çok çalışmamız gerekiyor” dedi.