Devre arasında Çaykur Rizespor'a gelen Süleyman Koç “Başakşehir’i elimizden kaçırdık ama Fener’i yenmeye gideceğiz” diyen başarılı oyuncu, 6 maç sonunda Rizespor’un ligde kalacağına inandığını belirterek, “Rize’ye hayran kaldım” dedi

6 FİNAL MAÇI KALDI

Rizespor'un başarılı orta saha oyuncusu Süleyman Koç, deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçında galibiyet umudu taşıdıklarını söyledi. Rizespor'a uzun bir sakatlık döneminin ardından geldiğini ifade eden Süleyman, Süper Lig'de ilk golünü hafta sonu oynadıkları Başakşehir maçında attığını hatırlatarak,  “Başakşehir maçında 3 puanı kaçıran taraf bizdik. Ligde 6 hafta kaldı ve kalan bu haftaların sonunda sahadan istediğimiz sonuçlarla ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.

ZOR BİR MAÇ

Fenerbahçe'ye karşı zor bir maça çıkacaklarının altını çizen Süleyman, "Fenerbahçe çok iyi bir takım. Türkiye'nin en büyük takımlarından biri. Bu hafta oynadığımız Başakşehir’e bakınca, onlar da bu sezon çok iyi bir takım oyunu oynuyor. Başakşehir'e 3 gol atmayı başardık. Umudum var. Fenerbahçe'ye gidiyoruz. Fenerbahçe'de Robin van Persie ve Volkan Demirel'in sarı kart cezalısı olması Fenerbahçe'yi etkilemez eksikliği hissedilmez. Fenerbahçe'de eksik oyuncu olmaz. Biz de gençbir kadroya sahibiz. Gençliğimizi sahada koşarak göstermemiz lazım. İyi bir taktik analiz yapıyoruz. İnşallah üç puanı alıp şehre döneceğiz"Oraya yenmeye gidiyoruz. Oraya keyif yapmaya gitmiyoruz. Gideceğiz, yeneceğiz, döneceğiz. Buna hepimizin emin olması, inanması lazım. Biz de bu inancı taşıyoruz." dedi.

TARAFTARA MESAJ

Taraftardan destek beklediklerini vurgulayan gurbetçi oyuncu, “Son dönemde bize küstüklerini biliyoruz. Son 6 haftada isteğimiz, bize arka çıksınlar. Elimizden gelen her şeyi yaparak kazanmaya oynayacağız. Başakşehir maçında geriye düştük ama maça dönmeyi başardık. Bize son iki iç saha maçında destek oldular. Stres yapmadan birbirimizi desteklememiz lazım. Takım ve taraftar dayanışması ortaya koyarsak istediklerimizi başaracağız” dedi.

RİZE FUTBOL ŞEHRİ

Performansında zirveye yükseldiği bir dönemde sakatlık yaşadığını belirten Süleyman Koç, Hikmet Karaman'ın uzun zamandır kendisini takip ettiğini belirterek, "Hikmet hoca çok büyük bir hoca… Onun için Rizespor’a geldim. Sanırım o olmasaydı buraya gelmezdim. Ama buraya gelmem benim için çok pozitif etken oldu. Rize'yi, tesisleri, takımı çok beğendim. Bir futbolcu için daha iyi bir şehir olamaz. Burada sadece futbola konsantre oluyorsun" diye konuştu.