Yapılan açıklama  şöyle :

" BOLUSPOR MAÇINDA HEDEF 3 PUAN
Pazartesi günü 18:00’da evimizde Boluspor ile oynayacağımız maç Çaykur Rizesporumuz için çok önemli. Futbolcu sakatlıkları can sıkar hal aldığı şansız bir dönemden geçtik; son 4 haftada beklenmedik sonuçlarla sahadan ayrıldık. Taraftarımızı üzdüğümüzün farkındayız ama Boluspor karşısında 3 puan alıp taraftarımızın gönlünü kazanmak istiyoruz.

Bizim en büyük gücümüz Büyük Rizespor Taraftarıdır. Boluspor maçında tribünleri dolu görmek ve taraftarımızın desteğini hissetmeyi arzuluyoruz.

SAKATLARIN DURUMU BELİRSİZ
Sakatlığı bulunan Mehmet Uslu, Özgür Çek ve Leonard Kweuke‘nin Boluspor karşısında forma giyip giyemeyeceği şimdilik belirsizliğini koruyor. Bu futbolcuların durumu son sağlık kontrolünde netlik kazanacak. Milosevic ise takımla antrenmanlara başladı ve Boluspor kadrosunda yerini alması bekleniyor.

Gaziantep maçı sonrası Kahramanmaraş maçı kadrosundan çıkarılıp Rize’ye geri gönderilen 3 futbolcumuzla ilgili yapılan tasarruf büyük ölçüde etkili oldu. Bu futbolcularımız da takımla antrenmanlara devam etmektedir."