Çaykur Rizespor'da biryandan  ligdeki kötü gidiş devam ederken, biryandan da takımın şehirden ve taraftardan da kopukluğu had safhaya ulaştı. Alınan kötü sonuçlara rağmen her hangi bir değişikliğe gidilmeyen yeşil mavili ekipte tribünden sesini duyuramayan taraftar sosyal medyadan olaya müdahil olmaya çalışıyor. 

Neredeyse tüm taraftar platformlarında ve sosyal medyada Hikmet Karaman ve Metin Kalkavan'ın istifa etmesini isteyen taraftar yeni başkan konusunda ise eski yönetim kurulu üyesi ve Etimesgut Belediyespor Başkanı Hasan Kartal ismi üzerinde ittifak yapmış durumda.

Bu konuda bir çok söylenti dolaşırken dün akşam Kaçkar Karadeniz Televizyonunda yayınlanan  Ertan Akbulut'un sunduğu ve Osman Öksüz ile Ali Çelik'in yorumculuk yaptığı 90+3 programına telefonla katılan Hasan Kartal kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

Kartal, özellikle Hikmet Karaman konusunda şok ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanının kendisini takımda tuttuğuna inanmadığını belirten Kartal "Cumhurbaşkanımız başarılı bir insan, başarısız olmuş bir adamı neden görevde tutsun." derken kendisine emir verilmesi durumnda takıma başkan olacağını belirtti. Kartal ayrıca daha önceleri kendisinin Hikmet Karaman'la bu işin olamayacağını belittiğini bunun üzerine yönetimden çıkartıldığını söyledi.  

İşte Hasan Kartal'dan şok eden ifadeler: