Dernek adına açıklama yapan başkan Bülent AKBULUT, hayırsever iş adamlarımızın desteğiyle 2017-2017 Eğitim ve Öğretim yılında akademik başarısı yüksek olan 25 öğrenciye eğitimleri süresince başarı bursu verileceğini ifade etti. AKBULUT yaptığı açıklamada;  desteği olan işadamlarımızdan Allah razı olsun. Rabbim niyetlerini kabul etsin ifadelerini kullandı.

AKBULUT; inşallah gelecek yıl hayırseverlerin ve üyelerimizin bağışlarıyla burs verilen öğrenci sayısını 40 öğrenciye çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Ülkemizin ve ilimizin eğitim alanında çok fazla eksiği olduğuna dikkat çeken AKBULUT dernek olarak amaçlarının eğitimin her alanında ilimize ve ülkemize hizmet etmek olduğunu belirtti.

Özelikle şehit ve gazilerimizin birinci dereceden yakınlarına özel kontenjan oluşturduklarını ifade eden dernek başkanı AKBULUT, dernek olarak eğitim alanında yapılan çalışmaların her geçen gün artarak devam edeceğini ifade etti.

Kısa zamanda önemli çalışmalara imza attıklarını, ülkemize örnek olacak ciddi projeler geliştirdiklerini ifade eden AKBULUT;  Okulumun Kardeş Camisi Projesi kapsamında kamusal alanda ziyaretler gerçekleştirerek, proje içeriğiyle ilgili ilimizin bürokratlarını bilgilendirmeyi ve destekleriyle beraber dini eğitim alanında ülkemize emsal oluşturacak bir çalıştay yapmayı planladıklarını belirtti.

Burs için başarılı öğrencilerimiz www.riseder.com adresinden online başvuru yapabilecek,  Yapılan inceleme sonucunda başvurusu kabul olan öğrencilerimizin beyan ettikleri evrakları dernek merkezine ulaştırmaları istenecek.