Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrenci konseyi hazırladığı video ile Afrin'deki güvenlik güçlerimize mesaj gönderdi.Türk ve yabancı öğrencilerle birlikte, Afrin'deki Zeytindalı harekatının 53. gününe özel hazırlanan videoda Fildişi Sahili'nden gelen öğrencinin Bakara Suresi'nin 218. ayetini okuması ile başlıyor.Videoda öğrenciler duygu ve düşüncelerini dile getirirken, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde okuyan Suriyeli öğrencilerde videoda yer alıyor.Suriyeli öğrenciler" Biz Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencileri olarak Suriyedeki ailelerimize ve mazlum Suriye halkına sesleniyoruz,Sizi dualarımızda ve desteklerimizde unutmadık, unutmayacağız.Bizim Suriye'den çıkma sebebimiz zalimlerden kurtulduktan sonra aldığımız eğitimle Suriye'yi yeniden inşa edebilmektir." dediler.

Videoda son olarak Üniversite Rektörü Prof Dr. Hüseyin Karaman söz alarak, bölgede güven veistikrarın sağlanması için yürütülen Zeytindalı Heraktını destekliyoruz dedi.

RTEÜ Öğrenci konseyi başkanı Recep Tayyip Balıkçılar  #Afrinde53gün hastagı ile Facebook ve Twitter üzerinden destek beklediklerini belirtti.

Haber:Arzu ERBAŞ

                                                          VİDEO AŞAĞIDA