Goji berry meyvesinin Uzakdoğu’da yetiştirilmesi nedeniyle ülkemizde çok fazla yaş formunu bulmanız mümkün olmamaktadır. Ancak ülkemizde çeşitli resmi satış siteleri üzerinden kurutulmuş toz hallerine ve bitki çayı formuna ulaşabilirsiniz. Ancak, resmi satış kanalları dışında yapacağınız alışveriş sizin sağlığınızı ve paranızı tehlikeye atabilir. Çünkü resmi satış siteleri sizlere ürünü taze ve faturalı olarak ulaştırırlar. Ancak bunların dışında alacağınız ürünün tazeliği konusunda dikkatli olmalısınız. Faturasız ürün alacağınız için de paranız da tehlikeye girecektir ve hem sağlığınızdan hem de paranızdan olabilirsiniz.

Goji berry meyvesi tat olarak biraz yabanmersinini, biraz da kirazı andırmaktadır. Oldukça suludur ve çok tatlıdır. Yiyenler bir kere daha yemek isteyeceklerdir. Ürünün bu denli tatlı olması, bitkisel ürünler arasında bir adım öne çıkmasını da sağlamıştır. Çünkü bitkisel ürünlerin tadı neredeyse iğrençtir ve zoraki yenilmekte ve içilmektedir. Ancak goji berry meyvesi oldukça tatlı olduğundan bolca tüketilmektedir. Fakat, dikkat etmeniz tavsiye edilen bir nokta vardır. Ürün doğal bir ürün olmasına ve bilinen herhangi bir yan etkisinin olmamasına karşın, bütün her şeyde olduğu gibi fazlaca tüketilmesi önerilmemektedir. Her şeyde olduğu gibi dozunda ve düzenli tüketmek yararınıza olacaktır ve üründen tam randıman almanızı sağlayacaktır. Çünkü ürünü herhangi bir amaçla kullanıyor olabilirsiniz. Örneğin zayıflamak için. Tam anlamıyla üründen randıman almak için ürünlerin tavsiye edilen kullanım şekline düzenli olarak uymalısınız.


goji diyet

Goji diyet seti, içerisinde meyvenin kurutulmuş tozunu ve meyve çayını barındırır. Bu ürünlerin tavsiye edilen kullanım şekli sizlere bildirilecektir. Tozun tavsiye edilen kullanım şekli, günde 2 kez soğuk suya karıştırılarak içilmesi şeklindedir. Belirli bir tutam kadar suya karıştırıp içerek kullanabilirsiniz. Bitki çayının ise, günde 2 kez, sabah ve akşam tok karnına içmeniz önerilmektedir. Bu önerilere dikkat ederek ve düzenli bir şekilde günlük tüketimini yaparak en iyi verimi alabilirsiniz. Bu oranların ne altında kalmanız, ne de çok fazlaca tüketmemeniz önerilmektedir.

Bu setler yani gojidiet setleri Türkiye resmi satış siteleri aracılığıyla kapınızda ödeme kolaylığı ve online kredi kartı ödeme sistemiyle kapınıza kadar güvenli bir şekilde ulaştırılır. Ürünleri resmi satış sitesi üzerinden almanızda fayda vardır. Çünkü resmi satış siteleri sizlere ürünleri taze olarak ve faturalı olarak ulaştırır. Diğer satış kanalları üzerinden alacağınız ürünlerin tazeliği hakkında bir bilgi sahibi olamazsınız. Ayrıca ürünlerin faturası olmayacağından kaçak ürün almanız sağlığınıza da tehlikeye atacaktır. Bu nedenle ürünü aldığınız yer oldukça önemlidir. Ürünler en nihayetinde bir gıda ürünüdür ve belirli şartlar altında sizlere ulaştırılmalıdır. Bu şartları yerine getirmeyen siteler ve satış kanallarına rağbet etmeyiniz. Resmi satış kanalları üzerinden güvenle sipariş verebilirsiniz.