Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) Bursa Şubesi, VM Medical Park Bursa Hastanesini ziyaret ederek ortaklaşa yapacakları projeleri değerlendirdi.

VM Medical Park Bursa Hastanesini ziyaret eden HASVAK Yönetim Kurulu Başkanı Zerrin Özgüle ve yönetim kurulu üyelerini hastane yönetimi karşıladı. İlk olarak hastane hakkında VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Prof. Dr. Sedat Demir, kişiye özel sağlık hizmeti, erken teşhis, etkin tedavi ve hasta konforunu ön plana çıkaran anlayışlarıyla kısa sürede dikkat çektiklerini söyledi. Demir, “Bünyemizde bulunan ileri teknolojik cihazlarla uluslararası kalite standartlarında sağlık hizmeti sunuyoruz. Her zaman yenilikçi anlayışla hizmet kalitemizi yükseltiyoruz. Hasta ve hasta yakınlarını kendi evlerinde hissettirmeye gayret gösteriyoruz. Şuanda VM Medical Park Bursa hastanemizde aylık ortalama 30 bin, yılda ise 360 bin hastanın tedavi edilmesini hedefliyoruz. Hastanemiz Türkiye’de yabancı hastaların sık tercih ettiği önemli bir merkez konumundadır. Gelecekte üniversite hastanesinin de ötesinde Ar-Ge merkezi olmak istiyoruz. Dışarıdan hazır üretilmiş bilgiyi kullanmak yerine, kendi bilgimizi ve teknolojimizi üretmek istiyoruz” dedi.

Medical Park olarak hızlı bir büyüme ivmesi yakaladıklarını belirten Demir, “Yeni açılan hastanelerimiz ve yeni açılacaklar var. Bizde Bursa grubunun en büyük hastanesine sahibiz. Çok önemli bir misyonu da üstlendiğimizi düşünüyorum. Özellikle kamu ile çözüm ortaklığı anlamında 2005 yılından itibaren sadece Bursa’ya değil Türkiye’ye örnek olduk. SGK ile anlaşması olan ve otelcilik konforuna sahip olan bir hizmet sunumumuz var” diye konuştu.

Daha sonra hastaneyi gezen HASVAK yönetimi odalarından koridorlarına, kafeteryasından yemekhanesine, temizliğinden ikili ilişkilerine kadar her şeyin titizlikle seçildiğini söyledi. Yönetim Kurulu Başkanı Özgüle ise, “Bu hastanenin Bursa’ya güzel bir kazanım olduğunu düşünüyoruz. Müthiş bir hastane yapılmış. Her türlü konfora sahip olması hasta ve yakınları açısından çok önemli olduğunu düşünüyoruz. En son teknolojik cihazları ile muhteşem bir hastane olmuş. VM Medical Park Bursa Hastanesi yönetimine yürekten teşekkür ediyoruz. Aldığımız bilgiler dahilinde birlikte yapacağımız projeleri değerlendirdik” dedi.