Atakum Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Bekir Şişman, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyaret programı kapsamında Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile bir araya geldi.
Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu’nu makamında ziyaret eden Atakum Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Bekir Şişman, konsey tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi. 28 Ekim 2016 Cuma günü gerçekleştirilecek olan ‘Ozanların Telinden Dilinden Milli Şahlanış Gecesi’ etkinliğine Kaymakam Bakoğlu’nu davet eden Doç. Dr. Şişman, “Aşıklık geleneğinin icra düzeni içerisinde gerçekleştirilecek olan gecede aşıklarımız milli ve kahramanlık türküleri, hoşlama, güzelleme, koçaklama, taşlama, atışma, dudakdeğmez ve muamma türünde örnekler sunacaklardır. Bu özel gecede herkesin bizimle olmasını istiyoruz” dedi.
Atakum Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Bekir Şişman, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu’nun ardından Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ziyaret etti. Atakum Belediyesi ve Atakum Kent Konseyi işbirliğiyle gerçekleşecek olan Ozanların Telinden Dilinden Milli Şahlanış Gecesine yoğun bir katılım beklendiğini ifade eden Başkan Taşçı, “Cumhuriyet Bayramı etkinliklerimiz kapsamında önemli bir programa imza atıyoruz. Bu anlamda kent konseyimizle birlikte gerçekleştireceğimiz geceye tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.