Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz gece-gündüz demeden şehir genelinde yapılan çalışmaları yerinde inceliyor, eksikler konusunda ilgilileri uyararak çalışmaların kontrolünü sağlıyor.
Çarşamba ilçesinde yapımı devam eden ve Aşağımusalla ile Ağcagüney Mahalleleri arasındaki 25 kilometrelik alanı kapsayan yol çalışmalarında büyük ilerleme kaydedildi. Yaklaşık 3 aylık bir süreçte hava şartlarının el verdiği günlerde yapılan yol çalışmalarında 7 buçuk kilometrelik kısım tamamlandı.
Yapılan çalışmaları her fırsatta yerinde incelemeyi tercih eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ”Buraya en son geldiğimizde çalışmalar yeni başlamıştı. Gelinen süreçte 7 buçuk kilometrelik yol yapımı tamamlandı. Ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Malum hava şartlarından dolayı ister istemez duraklama oluyor. İşlerin en kısa zamanda tamamlanması için ilgilileri uyarıyoruz. Bu yol ilçemizin en uzak mahallesi olan Konukluk mahallesini de bağlanıyor. Konukluk Mahallesi’ndeki çalışmalarımız da tamamlandı. Grup yolu çalışmalarımız tamamlandığında bölgenin ulaşım sıkıntıları tamamen çözülmüş olacak” dedi.

Konukluk halkından teşekkür mesajı
Öte yandan Konukluk mahallesi sakinleri mahalleleri için yapılan yol çalışmaları için sosyal medyadan başkan Yılmaz’a teşekkür mesajları yağdırıyor. Mahallelerine yıllardır gelmeyen hizmetin Başkan Yılmaz sayesinde geldiğini dile getiren mahalle halkının yazdıkları mesajların bir kısmı şöyle; “Bu köyler yıllardır bu günleri bekledi çok sağ olun iyi ki varsınız.”, ”Sayın Başkan Konukluk köyü Alaharman Mahallesi olmak üzere yapılan hizmetlerden dolayı şahsım adına size teşekkür ederim.”, “ Konukluk köyündeki çalışmadan dolayı teşekkür ederim. Allah senden razı olsun.”
Bu arada Başkan Yılmaz’ın Tekkeköy ilçesinde yaptığı incelemelerde kendisine eşlik eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Çarşamba ilçesinde de Başkan Yılmaz’ı yalnız bırakmadı.